Geef je zelf een workshops of training maar heb je geen geschikte locatie/ruimte voorhanden? Mijn atelier/fotostudio in De Doas -Cornelis Trooststraat 48 Leeuwarden zou een oplossing kunnen zijn. Een ruim lokaal van 62m2 meter met voldoende natuurlijk licht. Oke, het is nog onderhevig aan renovatie perikelen.*

Het mag de pret allemaal niet drukken. De Broedplaats in Leeuwarden kan jou en je cursisten een creatieve boost geven. De ruimte wordt voor het grootste gedeelte gebruikt als fotostudio en daarom is er ruimte! Er is beschikking over koffie en thee en uiteraard voor de cursisten een traktatie bij de koffie. Dit alles is inbegrepen in de tarieven.

De ruimte wordt veeg schoon en opgeruimd opgeleverd. Er is een tafel met 8 stoelen en desgewenst kan daar een aanvulling op worden gedaan. Wil je eerst zelf de ruimte komen beoordelen en sfeer proeven? Kom gerust langs en app mij voor een afspraak. De ruimte kan in principe elke dag van de week tussen 08:00 uur en 22:00 uur gereserveerd worden. (Tenzij ik zelf hier een workshop geef of aan het fotograferen ben. In de online booking tool hier onder zie je welke tijden beschikbaar zijn.)

Wil je een ruimte reserveren voor een dag of een dagdeel? Maak simpel via onderstaand formulier een reservering. Ik neem altijd even persoonlijk contact met je op om details door te nemen.

Dagdeel 4 uur € 45,- incl. btw
Volledige dag 8 uur € 75,- incl btw
Elk uur boven afgenomen blok bedraagt € 20,- incl. btw per uur.


Submit

*momenteel worden er renovaties uitgevoerd in De Doas, hier kunnen enkele ongemakken mee gemoeid zijn. Zo is de lift pas eind februari in gebruik en laat de WIFI nog even op zich wachten!