Sinds 2019 ben ik mij eens gaan verdiepen in het maken van eigen muziek. Uit nood geboren omdat het zoeken naar rechtenvrije muziek enorm veel tijd kostte. Muziek waar keurig voor betaald moest worden was uiteraard ook een optie, maar daarvoor vond ik toch nooit iets wat geheel paste bij datgene wat ik nodig had. Bovendien was het zoeken naar op maat gemaakte muziek een tijdrovende klus.

Tegenwoordig zijn er geweldige samples en complete bibliotheken waar een scala aan muziek is uit samen te stellen. (Enige basis kennis betreffende muziek, ritme, welke software en welke samples juist niet aan te schaffen was een investering in tijd en ook geld!)

Een aantal maanden verder en inmiddels meer dan 150 track gemaakt wordt de lat steeds hoger gelegd en ben nog steeds niet uitgeleerd.

Onderstaand overzicht is een actuele lijst van tracks die ik inmiddels heb gemaakt. De complete lijst op Soundcloud vind je hier.

Op dit moment zie je op Youtube wat leuke bewegende dingen op de maat van de miuziek, maar dat wordt in de toekomst ook bewegend beeld. Ja voor eigen werk ook eigen korte trailers/filmpjes/animaties maken.

Belangstelling voor een van mijn tracks? Mai/app mij. Wil je iets voor je eigen film een track gemaakt hebben dan kan dat uiteraard.


Track van de maand

Lock Down 058

[rpt name=”track-van-de-maand”]


Contact

Wat kan ik voor je doen?

Fotografie, film of art….

Fotografie

Voor het maken van een portretfoto voor bijvoorbeeld sociaal media of een reeks portretten van medewerkers en/of bedrijfs processen ben ik in principe mobiel op elke lokatie beschikbaar. Hier kan ik met mijn mobiele studio het werk opleveren dat aansluit bij jouw onderneming.

Film

Een korte promo nodig voor je zelf? Een pitch of CV? Of pak je het wat groter aan door een bedrijfs promo te maken of een registratie van een event? Het maken van een clip of willekeurige sfeerbeelden voor website? Of staat er een trouwerij op de agenda en wil je deze dag als reportage geregistreerd hebben? Bespreek de mogelijkheden en ik maak een passende offerte.

Art

Een eigen portret volledig verwerkt in oude tijdschriften en boeken is een kunstwerk op zich zelf. Alles is mogelijk als het gaat om afmetingen en kleuren. Maar naast het zgn. ‘Paper Art’ maak ik ook XL werken op paneel en daarbij is mijn stijl in de richting van neo-expressionisme Zie mijn webshop voor een overzicht. Of maak een afspraak voor werk op maat.

© 2020 VINCENT SCHIPHORST | POST ADRES > BUORKERIJ 118 | 8941 AN | LEEUWARDEN |
STUDIO/ATELIER > DE DOAS | CORNELIS TROOSTSTRAAT 48 | 8932 BR LEEUWARDEN | LOKAAL 306
| 06-38 23 39 79 | INFO@VINCENTSCHIPHORST.NL
KVK NR. 01154373. – BTW NR. NL001391351B32

Contact