Sinds 2019 ben ik mij eens gaan verdiepen in het maken van eigen muziek. Uit nood geboren omdat het zoeken naar rechtenvrije muziek enorm veel tijd kostte. Muziek waar keurig voor betaald moest worden was uiteraard ook een optie, maar daarvoor vond ik toch nooit iets wat geheel paste bij datgene wat ik nodig had. Bovendien was het zoeken naar op maat gemaakte muziek een tijdrovende klus.

Tegenwoordig zijn er geweldige samples en complete bibliotheken waar een scala aan muziek is uit samen te stellen. (Enige basis kennis betreffende muziek, ritme, welke software en welke samples juist niet aan te schaffen was een investering in tijd en ook geld!)

Een aantal maanden verder en inmiddels meer dan 150 track gemaakt wordt de lat steeds hoger gelegd en ben nog steeds niet uitgeleerd.

Onderstaand overzicht is een actuele lijst van tracks die ik inmiddels heb gemaakt. De complete lijst op Soundcloud vind je hier.

Op dit moment zie je op Youtube wat leuke bewegende dingen op de maat van de miuziek, maar dat wordt in de toekomst ook bewegend beeld. Ja voor eigen werk ook eigen korte trailers/filmpjes/animaties maken.

Belangstelling voor een van mijn tracks? Mai/app mij. Wil je iets voor je eigen film een track gemaakt hebben dan kan dat uiteraard.


Track van de maand

Lock Down 058

Track van de maand
Per track
15,-
'Lock Down 058
Volledig rechtenvrij
Download kan direct na betaling
Gebruik track voor eigen film of Podcast volledig rechtenvrij
Koop en download direct hier