Wat betreft de investering die men doet voor zowel fotografie als film houd ik het zo simpel mogelijk. Geen keuze uit zilver, brons of gouden pakketten. Ook geen adders on het gras wat betreft leveren van digitale bestanden. Men ontvangt alles wat goed is in een zending via Wetransfer. En qua film wordt er na een eerste edit overlegt of zaken al dan niet aangepast moeten worden.

[rpt name=”zakelijke-fotografie”]


*Fotografie is altijd inclusief een ruime selectie van alle geschikte foto’s en ‘standaard’ beeldbewerking’. (Aantal uren fotografie is gelijk aan aantal uren selectie en beeldbewerking.) De ruime selectie staat garant dat alle beelden die voor de opdrachtgever eventueel bruikbaar zouden kunnen zijn in de selectie zijn opgenomen.
De opdrachtgever ontvangt de beelden vervolgens in hoge resolutie en zonder watermerk. Deze zijn direct bruikbaar voor elke gewenste uiting. Dus geen onnodige vertraging in aanlevering of onverwachte facturen achteraf! 
Levering van de digitale bestanden aan de zakelijke relatie geschiedt standaard binnen 48 uur na de fotografie, maar kan op verzoek ook sneller plaatsvinden. 


Naast fotografie is het maken van korte promo films ook mogelijk. Om het allemaal niet te ingewikkeld te maken is het uurtarief incl. nabewerking het zelfde als voor de fotografie.

[rpt name=”zakelijke-film”]


[rpt name=”rouwreportage”]


Een goede promo van ongeveer 2 tot 3 minuten is een aanvulling op je webste of Facebook. Bewegend beeld doet het zoveel beter dan een paar foto’s. Introduceer jezelf met mooie promo.

[rpt name=”promofilm-zzp”]


Als Instagram gebruiker wil je zo veel mogelijk nieuw en consequent goed beeldmateriaal. En het liefst elke dag je Instagram Feed een update geven. Om jou werk uit handen te geven en alleen de focus te leggen op jouw inhoud van je Instagram is er de mogelijkheid om in een dagdeel van max. 5 uur een reeks foto’s te maken wat aansluit op jouw Instagram.

[rpt name=”instagram-feed”]

Heb je een foto -of filmopdracht op maat nodig? Neem dan contact met mij op. We kunnen jouw wens/verzoek nader bespreken en graag maak ik een passende offerte voor je.


NIEUW!!!

Het maken van een Podcast is op zich geen lastige klus. Het goed masteren van een Podcast is een klus die een de Podcast maakt of breekt. Oneffenheden in het geluid zoals ruis, clicks en plop geluiden. Onnodige stiltes, of juist het creëren van een pauze? Een passende muziek tracks of andere sounddesign tilt je Podcast naar een hoger level.

Laat het editen en masteren van je Podcast over aan mij. Ik verzorg jouw Podcast op snelle en doeltreffende wijze.

Na je aanvraag krijg je van mij nadere info betreffende het aanleveren van de diverse bestanden. Na betaling zal ik de Podcast verwerken en binnen de gestelde termijn leveren.

[rpt name=”podcast-mastering”]

Contact

Wat kan ik voor je doen?

Fotografie, film of art….

Fotografie

Voor het maken van een portretfoto voor bijvoorbeeld sociaal media of een reeks portretten van medewerkers en/of bedrijfs processen ben ik in principe mobiel op elke lokatie beschikbaar. Hier kan ik met mijn mobiele studio het werk opleveren dat aansluit bij jouw onderneming.

Film

Een korte promo nodig voor je zelf? Een pitch of CV? Of pak je het wat groter aan door een bedrijfs promo te maken of een registratie van een event? Het maken van een clip of willekeurige sfeerbeelden voor website? Of staat er een trouwerij op de agenda en wil je deze dag als reportage geregistreerd hebben? Bespreek de mogelijkheden en ik maak een passende offerte.

Art

Een eigen portret volledig verwerkt in oude tijdschriften en boeken is een kunstwerk op zich zelf. Alles is mogelijk als het gaat om afmetingen en kleuren. Maar naast het zgn. ‘Paper Art’ maak ik ook XL werken op paneel en daarbij is mijn stijl in de richting van neo-expressionisme Zie mijn webshop voor een overzicht. Of maak een afspraak voor werk op maat.

© 2020 VINCENT SCHIPHORST | POST ADRES > BUORKERIJ 118 | 8941 AN | LEEUWARDEN |
STUDIO/ATELIER > DE DOAS | CORNELIS TROOSTSTRAAT 48 | 8932 BR LEEUWARDEN | LOKAAL 306
| 06-38 23 39 79 | INFO@VINCENTSCHIPHORST.NL
KVK NR. 01154373. – BTW NR. NL001391351B32

Contact