Vanaf maart 2019 heb ik een eigen ruimte in De DOAS (De Oude AmbachtSchool Leeuwarden) – Floris Verster Ateliers – Deze studio/atelier is de werkplek waar diverse activiteiten zullen gaan plaatsvinden. Uiteraard is er een ruimte voor diverse fotografie opdrachten. Elke donderdag is er bijvoorbeeld elke ‘Flitsen Zonder Afspraak.’ Kom langs op het tijdstip wanneer het jou past om een aantal nieuwe portretfoto’s te maken voor bijvoorbeeld je website of social media profielen.

Het adres van mijn studio is Cornelis Trooststraat 48, 8932 BR Leeuwarden | Ruimte 123

Via mijn Blog hou ik geregeld een update van de laatste activiteiten en nieuwe zaken in en omtrent De DOAS.

Naast fotografie is het mijn werkplek voor VS-ART. Hier zijn uiteraard een kleine expositie te zien en te zien hoe e.e.a. wordt gemaakt. Enkele workshops gaan er gegeven worden om ook met Mixed Media aan de slag te gaan. Een creatieve middag met kinderen of als een groep volwassenen werken aan een intuïtief portret? Vraag naar de mogelijkheden of kom gezellig eens langs.

De DOAS is een broedplek van diverse creatieve mensen die op verschillende tijden in het pand aanwezig is. Hoewel ik er geregeld zal zijn ben ik er niet 24/7 aanwezig. Mocht ik er niet zijn dan kan er altijd even een nadere afspraak gemaakt worden. Heb je vragen of verzoeken dan hoor ik dat ook graag.

Overzicht Studio - Vincent Schiphorst Fotografie