In de leukste broedplaats van Leeuwarden is alles mogelijk!

Opzoek naar een inspirerende ruimte voor vergadering, workshop of zelf creatief aan de slag? Mijn ruimte is in totaal 64m2 en opgedeeld in drie compartimenten. Een kantoor gedeelte met werkplek. En een grotere ruimte waar een grote tafel met 8 stoelen staat en een tekentafel.

Licht en ruim

Op de tweede verdieping in ruimte 308 kan je terecht voor het geven van een eigen workshop, cursus of maandelijkse bespreking. Maar je kan ook de ruimte gebruiken voor creatieve momenten. Teken, schilder of maak je andere dingen en heb je behoefte aan wat meer ruimte op momenten wanneer het jou uit komt, dan is mijn ruimte in De DOAS mogelijk een optie. Ben je fotograaf en opzoek naar een toffe lokatie voor een shoot en wil je mijn ruimte gebruiken als verzamelpunt of voor visagie en modellen etc.

Plan je eigen datum

Je kan de ruimte huren per dagdeel (4 uur) of per dag (8 uur). Ook is het mogelijk een voordelige strippenkaart af te nemen. In overleg is dan jouw ruimte tot je beschikking. De prijzen zijn incl. koffie, thee en er is altijd een verse gevulde koektrommel aanwezig! De prijzen vermeld op deze pagina zijn incl. btw en excl. gebruik van mijn eigen materiaal.

Een eigen ruimte
En toch geen maandelijkse kosten.

Door gebruik te maken van een voordelige strippenkaart ben je verzekerd van een mooie werkplek op dagen en tijden wanneer het jou uit komt.

Creatieve ruimte

Van maandag tot zondag
€65,- Per dagdeel (4 uur)
  • Incl. btw
  • Incl. koffie en thee
  • Incl. WiFi

Elke dag van de week.
Ook in het weekend.

Je kan de ruimte -bij beschikbaarheid- huren van maandag tot zondag. De tijden zijn in overleg. Ook in de avonduren!

Contact

Wat kan ik voor je doen?

Fotografie, film of art….

Fotografie

Voor het maken van een portretfoto voor bijvoorbeeld sociaal media of een reeks portretten van medewerkers en/of bedrijfs processen ben ik in principe mobiel op elke lokatie beschikbaar. Hier kan ik met mijn mobiele studio het werk opleveren dat aansluit bij jouw onderneming.

Film

Een korte promo nodig voor je zelf? Een pitch of CV? Of pak je het wat groter aan door een bedrijfs promo te maken of een registratie van een event? Het maken van een clip of willekeurige sfeerbeelden voor website? Of staat er een trouwerij op de agenda en wil je deze dag als reportage geregistreerd hebben? Bespreek de mogelijkheden en ik maak een passende offerte.

Art

Een eigen portret volledig verwerkt in oude tijdschriften en boeken is een kunstwerk op zich zelf. Alles is mogelijk als het gaat om afmetingen en kleuren. Maar naast het zgn. ‘Paper Art’ maak ik ook XL werken op paneel en daarbij is mijn stijl in de richting van neo-expressionisme Zie mijn webshop voor een overzicht. Of maak een afspraak voor werk op maat.

© 2020 VINCENT SCHIPHORST | POST ADRES > BUORKERIJ 118 | 8941 AN | LEEUWARDEN |
STUDIO/ATELIER > DE DOAS | CORNELIS TROOSTSTRAAT 48 | 8932 BR LEEUWARDEN | LOKAAL 306
| 06-38 23 39 79 | INFO@VINCENTSCHIPHORST.NL
KVK NR. 01154373. – BTW NR. NL001391351B32

Contact