Wie kent ze niet? De Tupperware Party’s op de woensdag avond. Dacht dat dat iets uit een ver verleden was. Maar dat had ik even mis. Heb hier in de kast nog ergens een naaidoos liggen van mijn moeder. Doet dienst als rommelbak! Hoe dan ook, succesvol was het altijd wel. Het kan nog steeds, maar of een trommeltje van Tupperware nu nog hip is?
Wat wel hip is en van deze tijd is deze Roadshow. Je zorgt zelf voor het minimaal aantal personen en kiest de lokatie naar eigen keuze. Vervolgens kom ik langs met mijn studiomateriaal en terwijl jullie gezellig de dag door nemen bouw ik op. Vervolgens gaan we aan de slag om een aantal frisse en vernieuwde profielfoto’s te maken voor bijvoorbeeld je website, social media profielen of gewoon omdat het leuk is!

Je professioneel op de foto laten zetten in je eigen omgeving.

Ik ben zelf woonachtig in het hoge Noorden van Nederland en merk geregeld op dat de afstand binnen Nederland ineens stukken langer is dan verwacht. Even op en neer voor een nieuwe profielfoto is dan een lange zit. Ik draai het daarom maar eens om en kom daar waar het gewenst is. Door mijn mobiele professionele studio ben ik praktisch overal inzetbaar. Dus ook in jouw huiskamer.
Oké, er is wat minimale speelruimte nodig om een portret (kop-schouder) te maken, maar veeleisend is dat niet. Onder aan deze pagina staat een kleine opsomming van mijn eisenpakket.
Een opstelling van mijn mobiele studio neemt minimaal 3×3 mtr. in. En als de hoogte niet lager is dan de gemiddelde huiskamer dan kan ik alle kanten op.

Het is toch geweldig dat je gewoon thuis of op elke gewenste lokatie de beschikking krijgt over een professionele fotosessie voor een boost voor je social media profielen!

Zie je de aftocht naar Friesland niet zitten maar heb je een aantal mensen bij elkaar gekregen voor een middag of avond fotograferen dan kan je onder aan deze pagina je gegevens achterlaten. Ik neem binnen 24 uur contact met je op en ontvang je een offerte op maat. Jij en je gasten ontvangen minimaal 3 foto’s die ter plaatse direct gekozen kan worden. Deze drie foto’s worden professioneel bewerkt en geleverd in zowel hoge resolutie als webformaat. Uiteraard zonder logo of watermerk. De offerte die je van mij ontvangt is gebaseerd op de gegevens die je hier onder invoert. Ik calculeer in mijn offerte de reiskosten mee in het totaalbedrag per persoon.
Indien je akkoord gaat met de offerte wordt er nader een afspraak gemaakt en de details nog eens doorgenomen. Je ontvangt een persoonlijke inlog van mijn Roadshow-pagina waar de betaling en facturering automatisch geregeld gaat worden. Nadat alle betalingen binnen zijn is de afspraak definitief en laad ik mijn auto in om jullie persoonlijk te ontmoeten op aangegeven locatie en tijd.

De foto’s die geselecteerd worden ga ik binnen 14 dagen versturen via Wetransfer.

Alles in inclusief. Ja, inclusief btw en kilometervergoeding. Geen addertjes achteraf of verplichte dure afname van print! Zelfs visagie kan geregeld worden.

Maak vandaag nog een afspraak en geniet straks samen in een ontspannen sfeer van een reeks nieuwe profielfoto’s. Er mee wegkomen met de kreet: “Ik zie er nooit uit op foto’s.” is er niet bij. Ook jij hebt je sterke punten en de taak aan mij is om juist die sterke punten op juiste wijze weer te geven. En als het even mee zit dan ga je naar huis met een ‘WOW’ gevoel! Dat weet ik zeker!


Attentie!
Minimale deelname is 5 personen. Maximaal 12. De lokatie moet voor mijn opstelling studiomateriaal minimaal 3×3 mtr. zijn. Qua hoogte liever niet onder de 2,50 mtr. Betaling gaat vooraf via inlogpagina en veilige wijze: Ideal. Er wordt automatisch factuur verzonden incl. btw na iedere betaling. Kilometer en reistijd zit bij totaalprijs per persoon in begrepen. Hoe hoger het aantal deelnemers per sessie hoe goedkoper het is.

Vraag vandaag nog een offerte aan

Vergeet die selfies en pak het gewoon professioneel aan….

Aantal personen.

Wel of geen visagie? Maak een keuze.
JaNee