Als het eerste contact van je klant niet persoonlijk is, kan je profielfoto jou maken of breken. Ben je bereid het met je huidige foto te wagen? Jouw profielfoto is de eerste visuele weergave van jou en jouw merk die potentiële klanten zien. Of je profielfoto nu op een website, bedrijfsbrochure of sociaal media staat, het is te zien! Je moet vertrouwen uitstralen. Of je nu in Lutjebroek bent of ergens anders, ik zal je regisseur, therapeut, merkadviseur zijn terwijl we samenwerken om de beste profielfoto te maken die je ooit hebt gehad.   

Ik kijk niet naar de klok of haast je niet om ruimte te maken voor de volgende persoon. Ik boek twee sessies per dag om onze tijd samen te maximaliseren. Soms kost het wat moeite om de perfecte uitdrukking te krijgen. De uitdrukking is het verschil tussen een goede profielfoto en een onvergetelijke profielfoto. Ik zal je begeleiden door het proces van het krijgen van een profielfoto die je beste weerspiegelt. Door samen te werken, zal je profielfoto vertrouwen uitstralen. Dat kan soms op een snelle manier, maar soms heb je ook wat meer tijd nodig.  Je sessie eindigt pas als we hem hebben.

Evenzo variëren de behoeften van elke persoon. Als je foto’s in verschillende outfits nodig hebt, doen we dat. Ik moedig sowieso meerdere outfitlooks aan, dus je hebt keuzes om uit te kiezen. Ik beperk je niet tot één of twee outfits. Nogmaals, alles wat nodig is om je look te bepalen, is wat we gaan doen.

PRIJZEN en DETAILS

Mijn in-studio profielfoto sessie is een investering van  € 285,- en omvatten:

  • Suggesties voor de voorbereiding van de opname die je vóór de dag van de opname worden toegestuurd.
  • Een fotosessie zonder een ingestelde tijdslimiet
  • Onbeperkte Outfits

Nadat we je profielfoto’s hebben gemaakt, gaan we zitten en nemen onder het genot van nog wat koffie of thee je foto’s door. We zullen samenwerken om uw keuzes te beperken, uiteindelijk maak je zelf de beste keuze. Elke geselecteerde afbeelding wordt professioneel geretoucheerd voordat deze aan jou wordt bezorgd. De kosten voor de afbeeldingen bedragen € 45,– per stuk.

Ik heb gemerkt dat het weglaten van set-pakketten niet alleen zorgt voor een ontspannen tijd tijdens het fotograferen, maar ook voorkomt dat je te veel of te weinig foto’s selecteert. Je selecteert op basis van jouw eigen unieke behoeften.

Ik streef ernaar dat je mijn studio verlaat en je nieuwe foto’s wilt laten zien, terwijl je je vrienden vertelt over de ervaring die je hebt opgedaan.

Boek online een afspraak en maak een een keuze uit beschikbare momenten. Na boeking neem ik persoonlijk contact met je op.

Submit