Lightroom is bij uitstek het programma om snel en doeltreffend je foto’s te bewerken. Daarbij kan je volledig je eigen stijl volgen en elke foto handmatig aanpassen. Zelf presets maken en beheren. Je kan ook presets van anderen aanschaffen en deze desgewenst nog perfectioneren op jouw foto’s.

Elke maand komen hier 5 presets te staan die voor een totaalbedrag van € 10,- te bestellen zijn. Na betaling volgt een download-link, waarna je de presets kan installeren in Lightroom.

PS: De presets zijn door mij gemaakt in Lightroom CC desktop versie (Ned.)

In deze set presets heb je vijf verschillende bewerkingen. Allen toepasbaar bij landschap en straatfotografie. De minimale korrel en filmische kleuren geven jouw foto’s direct een goed uitgangspunt. Ben je tevreden met het resultaat of wil je nog in details zaken aanpassen? Dat kan uiteraard allemaal!


Een set van vijf presets die je foto’s onderdompelen in de sfeer van oude polaroid kleuren. Kies uit donker of een contrastrijke uitstraling.


Hoe de presets te installeren in jouw Lr zie je hier.

Na betaling kan je direct de ZIP bestand downloaden. Pak deze uit en zet de bestanden in de juiste map op je computer. (Zie uitleg in instructie hier boven. Wil je voor je boekhouding een factuur? Mail mij dan met je naam en aangekochte pakketten.