Een geplande fotoshoot met vrienden, familie of collegae? Ja leuk! Maar dat doe je niet zo snel. Er is altijd wel iemand die meteen roept: ‘Ik sta nooit leuk op een foto!’ En als het al gedaan wordt dan is het vaak een soort van eenheidsworst van foto’s. Je kent ze vast wel… Allemaal in spijkerbroek en wit shirt…rennend hand in hand van een heuvel of even dollen en bij elkaar op de rug. Je snapt het al: dat is niks voor mij als fotograaf zijnde. De inspiratie is dan ver te zoeken en de ongemakkelijkheid spat ervan af. Ik bespaar jullie dit circus, want ik ben ervan overtuigd dat het anders kan. Stel, jullie plannen als koppel, gezin, collegae een dag uit. Deze dag is niet gepland omdat er een reeks foto’s moet komen. Nee, deze dag stond al gepland in jullie agenda. Dat kan zijn een picknick, rondvaart, duinen of naar zee. BBQ in de Biesbos , kanovaren in Krimpen aan den IJssel of een sportdag. Ik noem maar wat! Dan kan je natuurlijk ook een dag lopen wapperen met je selfie-stick en het beste ervan maken, maar je kan ook mij mee nemen…
Niks geregisseerd om er maar zo leuk mogelijk voor de dag te komen. Niks ongemakkelijke poses…
Precies zoals ik het benoem op deze webpagina: Neem mij mee! Van jullie dag (of dag deel) kom ik mee draaien en maak geheel in eigen reportage stijl een fotoverslag van jullie ‘uitje’.

Niks geregisseerd om er maar zo leuk mogelijk voor de dag te komen. Niks ongemakkelijke poses… Een puur en complete registratie van waar jullie van genieten. En binnen twee weken na deze dag zal er nog uitgebreid nagepraat worden over de momenten die je geheel zijn ontgaan omdat je het te druk had met andere zaken. In ieder geval niet met je telefoon om een fotomoment vast te leggen die al weer vervlogen was….

Lijkt het je leuk om fotografie eens op een andere wijze in te zetten dan het geijkte plaatje?  Vul het onderstaand formulier in en ik neem contact met je op om zo een passende offerte te maken. Ik heb in ieder geval de tas al ingepakt!


Laat het een ander ook weten dat je gaat...


Maak fotograferen uniek

En rommel niet aan met goedbedoelde selfies…

Nog wat zaken op een rij.

Via Wetransfer worden de foto’s in zowel Hoge Resolutie als Web-formaat geleverd. De foto’s webformaat hebben een klein watermerk rechts onder in foto. Hoge resoluties uiteraard niet!