Van 1 tot en met 10 mei is er een speciale Moederdag 10 daagse. Op deze dagen kan je een tijd naar keuze reserveren om voor moederdag een portret te laten maken. Dat kan uiteraard moeder zelf zijn. (Cadeautip!) Of een je wil je moeder laten verrassen met een portret van jou of misschien een portret van kleinkind.

In sessies van max. 45 minuten kan er een aantal portretten gemaakt worden die de volgende dag optimaal en professioneel bewerkt digitaal geleverd wordt via Wetransfer. Na de fotosessie kan er meteen een keuze gemaakt worden voor 1 foto die gebruikt gaan worden voor moederdag. Wil je een print van de foto dan is dat tegen meerprijs mogelijk, maar de vrijheid om de foto geheel naar eigen inzicht in te zetten kan ook.

De investering voor een portretsessie tijdens Moederdag 10 daagse bedraagt € 45,- . Uit gemaakte foto’s 1 beste keuze optimaal bewerkt en digitaal geleverd. (Optie als professionele print.)

Uit gemaakte foto’s de beste keuze optimaal bewerkt en digitaal geleverd. Wil je meer foto’s uit de reeks dan is elke extra foto € 10,- extra.

Optie afdrukken: Echt fotopapier, de kwaliteit die je foto’s verdienen. Een exclusief ontworpen lijn door Fujifilm voor professioneel gebruik, om kleuren nog intenser op het papier te krijgen en ook het zwart in de foto wordt intenser.

10×20 cm € 8,- | 60×40 cm € 20,-

Elk werk wordt met de hand en veel aandacht voor detail geproduceerd. Vanzelfsprekend behoort verzending en levering ook tot onze service.

Voor fotoafdrukken t/m het formaat 30×45 is de levertijd van 1 werkdag. Vergrotingen (groter dan 30×45), zwart-witafdrukken is de levertijd 1-2 werkdagen. Hou met de keuze voor printen wel rekening met deze levertijden!

Beveiligingscode:
security code
Vul de beveiligingscode in:

Submit