Er is weer een dag gepland om jouw profielfoto voor sociaal media een update te geven. Die selfie van de vakantie kan nu echt niet meer…:-)

Elke maandag is er de Profiel Update. Een volledige dag (van 10:00 uur tot 21:00 uur) waarin je in tijdslot van 1 uur zelf een moment kan boeken. Zie hiervoor de onderstaande tool. Kosten voor minimaal* 3 foto’s naar keuze is incl. BTW € 75,- (Selectie buiten deze aantallen is € 10,- per foto.)

In het tijdslot van één uur maken we in maximaal 30 minuten een reeks foto’s waarvan we direct drie toppers selecteren. Deze ontvang je binnen 48 uur in je mail. In zowel hoge als lage resolutie. Zelfs een uitsnede vierkant zit bij deze levering en je kan direct al jouw profielen gaan updaten. Uiteraard zonder watermerk in de foto’s en volledig rechten vrij geleverd.

Je betaald op de dag zelf middels pin, een factuur BTW ontvang je bij de levering van de foto’s.

Lokatie is Cornelis Trooststraat 48 Leeuwarden.

[rpt name=”maandag”]

[CP_APP_HOUR_BOOKING id=”7″]

Contact

Wat kan ik voor je doen?

Fotografie, film of art….

Fotografie

Voor het maken van een portretfoto voor bijvoorbeeld sociaal media of een reeks portretten van medewerkers en/of bedrijfs processen ben ik in principe mobiel op elke lokatie beschikbaar. Hier kan ik met mijn mobiele studio het werk opleveren dat aansluit bij jouw onderneming.

Film

Een korte promo nodig voor je zelf? Een pitch of CV? Of pak je het wat groter aan door een bedrijfs promo te maken of een registratie van een event? Het maken van een clip of willekeurige sfeerbeelden voor website? Of staat er een trouwerij op de agenda en wil je deze dag als reportage geregistreerd hebben? Bespreek de mogelijkheden en ik maak een passende offerte.

Art

Een eigen portret volledig verwerkt in oude tijdschriften en boeken is een kunstwerk op zich zelf. Alles is mogelijk als het gaat om afmetingen en kleuren. Maar naast het zgn. ‘Paper Art’ maak ik ook XL werken op paneel en daarbij is mijn stijl in de richting van neo-expressionisme Zie mijn webshop voor een overzicht. Of maak een afspraak voor werk op maat.

© 2020 VINCENT SCHIPHORST | POST ADRES > BUORKERIJ 118 | 8941 AN | LEEUWARDEN |
STUDIO/ATELIER > DE DOAS | CORNELIS TROOSTSTRAAT 48 | 8932 BR LEEUWARDEN | LOKAAL 306
| 06-38 23 39 79 | INFO@VINCENTSCHIPHORST.NL
KVK NR. 01154373. – BTW NR. NL001391351B32

Contact