Straks eerst naar de kapper en als een speer naar De DOAS!

Het Coronavirus heeft nagenoeg alles heeft stilgelegd wat betreft geplande afspraken. Nieuwe afspraken op het gebied van fotograferen en filmen zijn onder het nulpunt zijn gedaald en daarmee het inkomen ook. Vooralsnog gaan de verplichte uitgaven wel door…

De afstand van 1,5 meter zou ik nog wel kunnen handhaven, maar toch….prettig werken is het niet!

Nu is er mogelijk wel een opvangnet vanuit de regering, maar achterover leunen en daar op wachten is niet mijn insteek. Wil uiteraard gewoon door met mijn activiteiten en onderneming. Ondanks de crisis zoeken naar een oplossing voor nu, maar ook mogelijk voor straks na 1 juni.

Elke maandag had ik als de het moment voor het maken van een reeks profiel foto’s. Deze is uiteraard tot 1 juni komen te vervallen. De afstand van 1,5 meter zou ik nog wel kunnen handhaven, maar toch….prettig werken is het niet!

Hopende dat wij met z’n allen 1 juni er wat beter voor staan en de huidige maatregelen zijn uitwerking heeft gehad op het virus. Dat na 1 juni de draad weer wat kan worden opgepakt.

Dat gaat nog even duren en tot die tijd moeten we er maar wat van maken of creatief nu al bezig zijn. Vooral dat laatste spreekt mij aan.

Uiteraard is dan menigeen weer bij de kapper geweest! Want ook 10 weken daar geen gebruik meer van hebben kunnen maken maakt een profielfoto ook niet zinvol.

Vanaf 1 juni is er DE MAAND VAN HET PORTRET. Dat houdt in dat ik van maandag tot zaterdag tussen 10:00 uur en 20:00 uur het maken van een nieuwe reeks profiel foto’s mogelijk maak. Uiteraard is dan menigeen weer bij de kapper geweest. Want ook 10 weken daar geen gebruik meer van hebben kunnen maken maakt een profielfoto ook niet zinvol.

Het recept voor het maken van een drie tal nieuwe profielfoto’s is het zelfde als bij de Maandag Sessies. Per persoon is het 60 minuten en van de reeks gemaakte foto’s kies je direct er drie uit. (Totale kosten € 75,- per persoon incl. btw.) Deze worden professioneel bewerkt en digitaal verzonden. (Elke extra foto is een meerprijs per foto van € 10,-)

Je kan nu al reserveren voor de maand juni, maar welke dag en tijd dat dan wordt zal op elkaar afgestemd worden.

Vul onderstaand formulier is en betaal direct 50% vooraf. Met deze betaling is jouw plaats gereserveerd. De andere helft betaal je na je komt in mijn studio/atelier. Er is tijdens deze actie maand -20% over het restant. Geen € 37,50 maar € 30,-. (Pin is aanwezig.)

Contact

Wat kan ik voor je doen?

Fotografie, film of art….

Fotografie

Voor het maken van een portretfoto voor bijvoorbeeld sociaal media of een reeks portretten van medewerkers en/of bedrijfs processen ben ik in principe mobiel op elke lokatie beschikbaar. Hier kan ik met mijn mobiele studio het werk opleveren dat aansluit bij jouw onderneming.

Film

Een korte promo nodig voor je zelf? Een pitch of CV? Of pak je het wat groter aan door een bedrijfs promo te maken of een registratie van een event? Het maken van een clip of willekeurige sfeerbeelden voor website? Of staat er een trouwerij op de agenda en wil je deze dag als reportage geregistreerd hebben? Bespreek de mogelijkheden en ik maak een passende offerte.

Art

Een eigen portret volledig verwerkt in oude tijdschriften en boeken is een kunstwerk op zich zelf. Alles is mogelijk als het gaat om afmetingen en kleuren. Maar naast het zgn. ‘Paper Art’ maak ik ook XL werken op paneel en daarbij is mijn stijl in de richting van neo-expressionisme Zie mijn webshop voor een overzicht. Of maak een afspraak voor werk op maat.

© 2020 VINCENT SCHIPHORST | POST ADRES > BUORKERIJ 118 | 8941 AN | LEEUWARDEN |
STUDIO/ATELIER > DE DOAS | CORNELIS TROOSTSTRAAT 48 | 8932 BR LEEUWARDEN | LOKAAL 306
| 06-38 23 39 79 | INFO@VINCENTSCHIPHORST.NL
KVK NR. 01154373. – BTW NR. NL001391351B32

Contact