Social Media is een perfect medium om potentiële klanten te kunnen benaderen. Dit kan je doen door kale en niet veel zeggende lappen teksten voor te schotelen. In de hoop dat het überhaupt gelezen gaat worden. En naast Instagram heb je mogelijk ook LinkedIn, Facebook en Twitter die allemaal gevuld moeten worden. Elke dag weer bedenken wat te gaan posten? Elke dag weer bedenken in welke vorm om de variatie er wat in te houden!

Leuke afbeeldingen maken, of zelf fotograferen is mooi. Maar niet vol te houden om dat keer op keer te moeten doen. Dure programma’s als Indesign en Illustrator heb je waarschijnlijk niet en als je ze al hebt weet je misschien niet hoe deze te moeten gebruiken.

Een workshop van ongeveer 4 uur kan je bij mij geheel praktisch en meteen zelf aan de slag met jouw nieuwe feed voor de komende tijd. We gaan plannen en leren plannen… Hoe maken we een leuke maar doeltreffende feed die in een oogopslag op gaat vallen? Hoe zorg ik er voor dat er actie komt na een post op Facebook?

Niks geen dure software programma’s of licenties. Abonnementen per maand zijn niet nodig!

Vooraf ontvang je van mij een aantal opdrachten of ideeën die je tijdens de workshop gaat uitwerken. Na een ochtend/middag actief aan de slag help ik je op weg om vervolgens zelf met frisse moed weer verder te gaan en met plezier te werken aan je toekomstige nieuws berichten.

Binnenkort laat ik weten wanneer de workshops gaan beginnen. Kan al vast melden dat deze investering per persoon € 95,- zal zijn. Dat is incl. koffie, thee, fris en uiteraard wat er bij!

Voor belangstelling kan je mij alvast een mail sturen. Zodat je als eerste op de hoogte wordt gehouden qua start datum.