De planning is dat ik maandelijks 1 dag ga inplannen om op een mooie lokatie: MFC te Burdaard een dag aanwezig te zijn om mensen de gelegenheid te geven om er een portret naar keuze te laten maken. Dat houdt in dat je vooraf een tijdslot reserveert en in die tijd worden er een aantal portret foto’s gemaakt met diverse opstellingen en mogelijkheden.

Dit kan zijn voor een portfolio aanvulling als beginnend model. Een zakelijk portret of gewoon omdat je er aan toe bent.

In max. 1,5 uur per afspraak worden er diverse foto’s gemaakt. Afhankelijk van eigen wensen kunnen er een aantal kleding wisselingen gedaan worden. Ik denk dan aan max. drie keer.

Voor eventueel haar en make-up kan ik assistentie vragen. Kan tenslotte niet alles….:-)

Deze dag wil ik niet gaan gebruiken voor groeps -of gezinsfoto’s. (Tenzij je als gezin van plan bent om gebruik te maken van een tijdslot, en uitsluitend van de kinderen een portret wenst.) Tijdens het fotograferen kunnen we samen live mee kijken naar het resultaat wat direct geschoten wordt. We sturen aan waar nodig is en werken zo samen naar een goed eindresultaat. Van de gemaakte foto’s selecteren we meteen de vijf beste foto’s. Deze worden op professionele wijze in zowel kleur als zwart-wit geleverd binnen 3 werkdagen.

Eventuele extra foto’s uit de shoot kunnen tegen meerprijs per foto worden afgenomen.

Je kan 1 foto kiezen die als print 20×30 cm of 20×20 cm wordt toegezonden.

Er kunnen per dag slechts 6 momenten worden ingepland. De dag zal starten rond 10:00 uur tot 16:00 uur. Koffie en thee wordt aangeboden.

Alvorens ik een dag ga plannen wil ik eerst polsen of er überhaupt belangstelling is. Wil je op de hoogte gehouden worden dan kan je mij al een bericht sturen via contactformulier. Of mijn Facebook Pagina in de gaten houden.

Qua kosten moet ik nog even afstemmen en een nachtje over slapen…. Maar ik beloof de eerste 6 aanmeldingen te verwonderen met een mooi aanbod!

Inmiddels
6
Aanmeldingen