Portret Sloowwood
Het begin is er: een mooie website met een duidelijke boodschap. Alleen is bij de button “Over mij” niet verder nagedacht over de inhoud dat aansluit bij de rest. Nog even snel is er een vakantiekiekje gedownload van Facebook en ta…daaa….”Dit ben ik!”

Een veel voorkomende fout die ik geregeld tegen kom. Niet alleen op persoonlijke websites, maar ook op professionele websites waar zelfs een heel team even snel in de kantine tegen de muur is gezet en met de telefoon het beste er maar van gemaakt is. Waarom?!

 

Waarom niet meteen werken aan een goede 1e indruk?
Het HALO-EFFECT? Dat ken je?
Is het de angst om je te laten fotograferen? Verkeerde zuinigheid? Of gewoon onwetendheid? Hoe dan ook, met mijn techniek en aanpak kan er geen portret mislukken en gaat iedereen gegarandeerd naar huis met een aantal professionele foto’s die onmiddellijk zijn dienst zal bewijzen op welk sociaal platvorm dan ook.

Het artikel in de Volkskrant is duidelijk: “Aantrekkelijkheid, zelfvertrouwen en fitheid zijn de belangrijkste voorspellers voor succes op de arbeidsmarkt.”

Waarom niet meteen werken aan een goede 1e indruk? Het HALO-EFFECT? Dat ken je?

“Een halo-effect is het verschijnsel waarbij de aanwezigheid van een bepaalde kwaliteit, bij de waarnemer de suggestie geeft dat andere kwaliteiten ook aanwezig zijn. De term is afgeleid van het Engelse woord halo, dat heiligenkrans betekent.
Bron Wikepedia

Met mijn mobiele studio (met vaste lichtopstelling) ben ik breed inzetbaar en hoeven eventuele personeelsleden niet langdurig van hun werkplek… Gemiddeld trek ik 20 tot 30 minuten uit voor een fotosessie en werk 1 op 1 met de kandidaat naar een goed eindresultaat. Ik vermoei niemand met 200 foto’s in een pdf waaruit gekozen kan worden. Nee, ten tijde van de sessie wordt snel duidelijk welke drie portretten de eindstreep hebben behaald. De drie beste foto’s worden geselecteerd en klaar gemaakt voor een professionele bewerking. De afwerking zal zowel in kleur als in zwart-wit zijn. Maar ook meteen in webformaat geleverd worden digitaal zonder watermerk.

Geïnteresseerd als bedrijf voor een sessie op locatie? Bel, App of vul contactformulier in voor een plan van aanpak en passende offerte?

Ben bijvoorbeeld zzp of wil je voor je eigen sociaal media profiel een goede ‘headshot’ dan kan ik je uiteraard ook helpen. Bekijk hieronder nog eens alle mogelijkheden op een rij en maak vandaag nog een afspraak.