In elk onverwacht moment schuilt een mooie foto

Portretfotografie en digitale beeldbewerking zijn voor mij een paspoort geworden naar creatieve vrijheid. Geen wirwar aan disciplines. Geen twaalf-in-een-dozijn. Voor mij geldt slechts één uitgangspunt: een sterk portret! Of het nu gaat om een zakelijke uiting of een portret voor uitsluitend Social Media profielen, ik help je graag. Als fotograaf werkzaam vanuit Leeuwarden maar uiteraard ook door geheel Nederland.

Headshot Pro

Zoals mijn portfolio laat zien maak ik voornamelijk zgn. ‘Headshots’. Een hip woord dat eigenlijk niet meer of minder is dan een goede portretfoto. Dat gaat dan even verder dan op een juist moment de juiste kant op te kijken en een keuze te maken voor een passende achtergrond. Een portretsessie duurt gemiddeld één uur. De mogelijkheid om met diverse kledingkeuzes op de foto te gaan is er. Tevens is haar en make-up een optie.

Mijn studio/werkplek is gevestigd in de mooiste broedplaats van Leeuwarden. De Oude Ambacht School – De Doas aan de Cornelis Trooststraat 48 Leeuwarden. In deze ongedwongen maar bovenal prettige werkomgeving te prima te werken! Elke maandag kan je een moment zelf boeken om een profiel foto te laten maken. Zie hiervoor de speciale pagina met actuele beschikbare tijden.

Voor nadere info, aanvragen offertes betreffende film of fotografie kan je contact met mij opnemen via het contactformulier. (Mail direct kan ook: info@vincentschiphorst.nl) Of bel/App mij.

Ben je opzoek naar iets unieks om een portretfoto van je zelf om te zetten in iets eigentijds? Kijk dan eens naar mijn VS-ART website.

Samengewerkt met o.a. The Factory LeeuwardenHennie Broers – Gemeente Leeuwarden – Figuura -SlimCab Nederland – Off The Wall Michael Jackson Tribute via PRO Bookings  – Wendy Magazine – Poëziebus – JetSetLive (coverband) – Jack & Jones – Ohappens – 4funkyflavours – Beyondmagazine – Lourens Magazine – Longkanker Nederland -Kelatow Special Make-Up – Tres – Technische Unie – Tjalling Koopmans College – Slow Wood – Wini Weidenaar – Midix Publischers – Frihals – Oscar van Oorschot  – Mas Outreach – Rijkswaterstaat Noord – Enthousiaste Bouwers – Boehringer & Ingelheim – Maarsingh & Van Steijn – Stichting Incident Management Nederland – De Tocht Van Morgen  Promo theater- Isaac Beeckman Academie – Het Goed Kringlooporganisatie – Boek ‘Tiny Houses’ Monique van Orden – ConstrusoftSick of SmokingFysiotherapie Leeuwarden


Contact

Wat kan ik voor je doen?

Fotografie, film of art….

Fotografie

Voor het maken van een portretfoto voor bijvoorbeeld sociaal media of een reeks portretten van medewerkers en/of bedrijfs processen ben ik in principe mobiel op elke lokatie beschikbaar. Hier kan ik met mijn mobiele studio het werk opleveren dat aansluit bij jouw onderneming.

Film

Een korte promo nodig voor je zelf? Een pitch of CV? Of pak je het wat groter aan door een bedrijfs promo te maken of een registratie van een event? Het maken van een clip of willekeurige sfeerbeelden voor website? Of staat er een trouwerij op de agenda en wil je deze dag als reportage geregistreerd hebben? Bespreek de mogelijkheden en ik maak een passende offerte.

Art

Een eigen portret volledig verwerkt in oude tijdschriften en boeken is een kunstwerk op zich zelf. Alles is mogelijk als het gaat om afmetingen en kleuren. Maar naast het zgn. ‘Paper Art’ maak ik ook XL werken op paneel en daarbij is mijn stijl in de richting van neo-expressionisme Zie mijn webshop voor een overzicht. Of maak een afspraak voor werk op maat.

© 2020 VINCENT SCHIPHORST | POST ADRES > BUORKERIJ 118 | 8941 AN | LEEUWARDEN |
STUDIO/ATELIER > DE DOAS | CORNELIS TROOSTSTRAAT 48 | 8932 BR LEEUWARDEN | LOKAAL 306
| 06-38 23 39 79 | INFO@VINCENTSCHIPHORST.NL
KVK NR. 01154373. – BTW NR. NL001391351B32

Contact