Elke maand er tegen aan!

Alleen is ook maar alleen, en daarom ben ik wel eens toe aan een team van creatieve mensen om mij heen die samen eens wat wil maken. En daarbij zat ik te denken aan elke maand een COVER te maken van ‘ons’ eigen magazine “COVERup”. Foto’s maken is slechts een klein deel van het maken van een mooie pakkende cover. Daarvoor heb je een team nodig. Een sterk team dat het leuk vindt om bijvoorbeeld eens per maand een dag of avond samen te komen om iets moois neer te zetten. Dat kan dan in de studio zijn, maar ook op lokatie elders.

Een goede foto hangt of staat met perfecte styling, make-up en haar! Ook aan decor en achtergrond moet gedacht worden. En alleen lukt het mij niet om dat te maken wat ik zou willen. Oke, met wat creatieve inzet van mijn kant en de beeldbewerking kom ik een eind, maar het alleen maken vind ik zo langzamerhand niet zo leuk meer. En nu ik een toffe ruimte heb op een toffe plek zou ik het te gek vinden als ik een team heb die met mij mee wil denken en werken.

Ach, er zijn zo veel redenen te bedenken om te werken in een team.

Maar voor welk doel is het dan allemaal? Nou, gewoon om de flow er wat in te houden. Mooie dingen maken en elke maand dan te schitteren met een cover zoals in dit voorbeeld. Denk bijvoorbeeld eens aan iemand die jij misschien kent die het geweldig zou vinden om eens in de watten te worden gelegd. Of je bent aanstormend model en wil je portfolio wat opfrissen met recent werk. Ach, er zijn zo veel redenen te bedenken om te werken in een team. (Het is allemaal vrij werk en zonder winstoogmerk…:-))

Dus jij, haarstylist, visagist(e), ontwerpers en misschien wel aanstormende decorbouwers…. Laat wat van je horen? Lijkt het je wat om bijvoorbeeld eens per maand samen aan de slag te gaan dan nodig ik je bij deze van harte uit om te reageren of een PM te sturen.

CoverUp - Vincent Schiphorst