Castingfoto’s, wat moet je er eigenlijk mee?

Met goede en mooie castingfoto’s vergroot je de kans op diverse opdrachten. Het is nou eenmaal een feit dat je in dit wereldje in eerste instantie wordt beoordeeld op je uiterlijk. Daarom is een set goede foto’s essentieel. Castingfoto’s moeten aan een aantal eisen voldoen: natuurlijke weergave van jou, zonder de digitale correcties van deze tijd. (Minimale photoshop is toegestaan, zolang het natuurlijk blijft!) Naast een portret close-up moet je een aantal foto’s hebben van half-body en een aantal waarbij je geheel op staat. Verder is het redelijk basic en zonder al te veel opsmuk en overbodige toeters en bellen qua belichting.

Ik maak daarom de castingfoto’s ook zo natuurlijk mogelijk. Een lichtopstelling waarbij je professioneel, maar toch naturel wordt uitgelicht. In maximaal 1,5 uur maken we diverse foto’s en na de shoot kan je afhankelijk van gekozen pakket meteen je favoriete foto’s selecteren. Deze ontvang je van mij binnen 3 dagen in je mail. Professioneel bewerkt in en geleverd in hoge resolutie als webformaat. In zowel kleur als zwart-wit.

De maand mei en juni staat in het teken van de castingfoto’s en kan je geheel naar eigen voorkeur een datum en tijd in plannen. Na aanmelding ontvang je van mij een bevestiging.

1/2 uur fotografie – 4 bewerkte foto’s > € 75,-

1 uur fotografie – 6 bewerkte foto’s > € 100,-

1,5 uur fotografie – 10 bewerkte foto’s > € 150,-

Beveiligingscode:
security code
Vul de beveiligingscode in:

Submit