Nieuw Album

Nu de lockdown op zijn retour is komt langzaam maar zeker het normale ritme weer wat op gang. De afgelopen weken heb ik naast wat creatieve werken op het gebied van tekenen en schilderen ook muziek gemaakt. Als eerste puur voor mij zelf. Maar ook om een opkomend vrij project vorm te geven. Maar daarover later meer.

Zaak was eerst om een track te maken bij wat ik later dit jaar wil gaan maken. Het wordt een visueel project dat denk ik wel een mooie uitdaging gaat worden.

Voor nu dan eerst een nieuw album: Claster

Het album is hier te beluisteren.

 

 

Webshop ART

Ik had voorheen mijn tweede website (vs-art.nl). Hier had ik alle werken op basis van mijn creatieve uitingen verzameld. Incl. een webshop. Deze heb ik per ingang van volgende maand opgezegd en ben overgestapt naar een wat eenvoudiger geheel.

Er is een klein minpuntje: niet elke betaalmogelijkheid is beschikbaar. Alleen een VISA/MASTER kaart wordt geaccepteerd.

Mocht je onverhoopt belangstelling hebben voor een item, en heb je geen VISA dan kan je me altijd rechtstreeks benaderen. Op ARTLEADER.COM staan ook diverse werken.

Muziek op maat

Voor mijn eigen filmprojecten maak ik de muziek zelf. Het zoeken naar rechtenvrije muziek was mij langer een doorn in het oog. Dat koste zoveel tijd en energie dat ik er helemaal klaar mee was. Er zijn voldoende aanbieders die muziek beschikbaar stellen, maar het zoeken naar de juiste sfeer en tempo was keer op keer een drama. Afgelopen jaar heb ik de tijd genomen om mij eens te verdiepen in de digitale muziek en wat er mogelijk is om iets zelf te maken zonder ook maar één noot te kunnen lezen.

Door oefeningen en te luisteren naar goede film muziek kom je een eind. En ja, je moet soms ook flink in de buidel tasten om aan een originele bibliotheek te kunnen komen. Een simpel deuntje uit Garageband is niet voldoende.

Inmiddels ruim 200 nummers gemaakt te hebben en wekelijks nieuwe aan toe voeg groeit mijn online bibliotheek op SoundCloud gestaagd.

 

Maandag Profiel Update

Elke maandag is er weer de Profiel Update Dag. Tussen 09:00 uur en 21:00 uur kan men een tijdslot reserveren (Max. 60 minuten) om minimaal drie nieuwe profiel foto’s te laten maken voor € 75,-. incl. btw.

Reserveren kan via het contactformulier of APP mij. 

De Profiel Update Dag is in mijn studio in De DOAS te Leeuwarden. (Cornelis Trooststraat 45 Leeuwarden.) 

 

Uitvaartfotografie

Uitvaartfotografie is tegenwoordig een ‘normale verschijning’ en in principe een zelfde doel als bij een trouwreportage: datgene registreren wat later van onschatbare waarde is. Dikwijls zal er bij een trouwreportage gekozen worden voor geënsceneerde elementen. Bij uitvaartfotografie is dat uit den boze. Het is zoals het is. En of de weer-omstandigheden optimaal zijn en de gekozen ruimte qua omgevingslicht aan niets te wensen over laat doet niet ter zake. Als fotograaf moet je ook in lastige situaties goed werk op kunnen leveren. Een flitser is natuurlijk niet wenselijk bij een uitvaart.

Ik heb een speciale info-pagina toegevoegd aan mijn website waarin alle mogelijkheden en tarieven staan vermeld.

Contact

Wat kan ik voor je doen?

Fotografie, film of art….

Fotografie

Voor het maken van een portretfoto voor bijvoorbeeld sociaal media of een reeks portretten van medewerkers en/of bedrijfs processen ben ik in principe mobiel op elke lokatie beschikbaar. Hier kan ik met mijn mobiele studio het werk opleveren dat aansluit bij jouw onderneming.

Film

Een korte promo nodig voor je zelf? Een pitch of CV? Of pak je het wat groter aan door een bedrijfs promo te maken of een registratie van een event? Het maken van een clip of willekeurige sfeerbeelden voor website? Of staat er een trouwerij op de agenda en wil je deze dag als reportage geregistreerd hebben? Bespreek de mogelijkheden en ik maak een passende offerte.

Art

Een eigen portret volledig verwerkt in oude tijdschriften en boeken is een kunstwerk op zich zelf. Alles is mogelijk als het gaat om afmetingen en kleuren. Maar naast het zgn. ‘Paper Art’ maak ik ook XL werken op paneel en daarbij is mijn stijl in de richting van neo-expressionisme Zie mijn webshop voor een overzicht. Of maak een afspraak voor werk op maat.

© 2020 VINCENT SCHIPHORST | POST ADRES > BUORKERIJ 118 | 8941 AN | LEEUWARDEN |
STUDIO/ATELIER > DE DOAS | CORNELIS TROOSTSTRAAT 48 | 8932 BR LEEUWARDEN | LOKAAL 306
| 06-38 23 39 79 | INFO@VINCENTSCHIPHORST.NL
KVK NR. 01154373. – BTW NR. NL001391351B32

Contact