Back To Basic


Kies jouw dag en moment. Drie social media portretten binnen 24 uur in de mail!
Image

Kort maar krachtig

In een korte sessie van max. 1 uur worden er een aantal portretfoto's gemaakt met basic opstelling wat betreft licht.

highlights

1 Lichtopstelling

Portret kop-schouder

Keuze uit voldoende materiaal

Professionele bewerking

Na de fotosessie kan er meteen een keuze gemaakt worden uit de drie beste foto's. Deze worden volledig en professioneel bewerkt.

highlights

Kleine oneffenheden

Kleur en contrast

Kleur en zwart-wit!


Image
Image

Extra

Moeten de foto's geplaatst worden op eigen website dan kan deze vrij worden gemaakt van achtergrond. Zo heb je een passende achtergrond dat perfect aansluit bij eigen website. Voor een meerprijs kan er uiteraard extra foto's gekozen worden uit de gemaakte reeks. (Zie voorbeeld hier naast.)

Highlights

Vrijstaand maken van achtergrond mogelijk

Extra foto's als meerprijs

Foto's altijd in kleur en zwart-wit geleverd

Binnen 24 uur jouw foto's in de mail!

Geen High Tech Studio


En dat is voor een professionele foto ook helemaal niet nodig. Een redelijk natuurlijke portretfoto heeft juist een weergave nodig van de werkelijkheid. Daarbij past een batterij aan licht, kleurfilters en rook niet bij. Niet voor niets is het thema Back To Basic.
Image

Maak een keuze


Elke maandag, woensdag en vrijdag kan er een afspraak gemaakt worden om een reeks portretfoto's te maken bij mij in Wanswert. Hiervoor hoef je alleen via de Sociaal Media kanalen contact met mij op te nemen of hier het contactformulier te gebruiken. Een App kan ook.
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Investeer vandaag nog in een nieuwe foto voor morgen.

Elke kan er een afspraak gemaakt worden

Maak zelf een keuze qua achtergrond

Image
Image
Image
Image
Wit, zwart of toch liever een structuur?

Wat mag dat kosten?


Omdat jij de moeite neemt om naar Wanswert te komen en ik dus niet met mijn gehele studio de provincie door hoeft, is de investering relatief laag. Zoals gemeld is de fotosessie in huiselijke sferen, dus geen kale en strakke fotostudio. We beginnen met koffie of thee en een Friese Traditie...

55,-

Per persoon is de investering slechts € 55,- excl btw. Hiervoor ontvang je drie optimaal bewerkte foto's in zowel kleur als zwart-wit binnen 24 uur in je mail. Geleverd in zowel Hoge Resolutie als Webformaat. Zonder watermerk uiteraard.

10,-

Elke extra foto die je eventueel uit kiest van de serie is een meerprijs van € 10,- excl. btw.

8,-

Toch liever je foto passend bij je website. Kies dan het vrijstaand maken van de achtergrond. Je ontvangt dan de foto als PNG bestand die meteen in je website geplaatst kan worden. Meerprijs is per foto!