Voor stichting SVPO verzorg ik de schoolportretten. Dit doe ik altijd op de zelfde wijze als het maken van portretten op lokatie voor bijvoorbeeld een instelling of bedrijf in algemene zin. SVPO kenmerkt zich in het hebben van kleine klassen, dus de aandacht per kind,  -ook bij het fotograferen- is wat ruimer dan bij klassen waar ze tot aan de deur zijn gevuld met leerlingen. Dan wordt het opstellen in rijen van 4 en in een draf naar de foto. Het resultaat is dan het kenmerkende blauwe achtergrondje… En of het betreffende kind nu met de ogen open of dicht op staat, dat boeit dan niet. Ik probeer het wat op een ‘eigen’ manier te doen en wat meer ruimte over te houden om in ieder geval vier portretten te maken.
‘En of het betreffende kind nu met de ogen open of dicht op staat dat boeit dan niet.’ schoolfotografie anno 2017 is echt anders!
De leerlingen krijgen via de mentoren binnen 2 weken een inlogkaartje met daarop alle gegevens betreffende het inloggen.
Elk kind wordt in een aparte map gezet en deze map is beveiligd met een inlogcode en wachtwoord. Persoonlijk dus! De foto’s blijven ruime tijd op de server van Oypo staan. Zij verzorgen de afwikkeling betreffende bestellingen. Geen gedoe met mapjes en retour zenden. Ongevraagde kosten bij niet retour zenden van mapjes is bij mij niet aan de orde. We zijn inmiddels beland in 2017, en dan gaat het allemaal wat vlotter en zonder gedoe voor de school. Ben je als ouder/verzorger de inloggerevens kwijt dan zijn deze op te vragen via mijn contactformulier. Vermeld naam klas en school zodat ik snel en correct de gegevens opnieuw kan verstrekken. Inloggen gaat handig en snel via onderstaande link. Na invullen van de gegevens kan men de verschillende foto’s bekijken en eventueel een bestelling plaatsen.

Inloggen

Houd inloggegevens bij de hand. Ga hier naar inlogpagina