Bovenstaande is een kijkje achter de schermen bij het maken van een promo voor Nadine de Ruijter.

Jij in 60 seconden?

Wil je voor eigen website, YouTube kanaal of ander platvorm een korte promo van je zelf? In 60 seconden laten zien wie jij bent, wat je doet of wat je bezig houdt? Neem mij mee in jouw verhaal en laat deze op verassende wijze vastleggen. Samen nemen we jouw wensen en ideeën door en gaan we op weg naar een kort maar pakkend beeld in 60 seconden.

Laat je zien in 60 seconden! Er kan veel in weinig tijd.
Waarom slechts 60 seconden? Dit is een uitgangspunt voor content op internet. Mocht je jouw promo willen laten openen op je website nadat je bezoekers op jouw landingspagina terecht komen dan heeft het geen nut om lange verhalen en minuten durende promo’s te laten zien. Internet is kort en vluchtig. Bij te veel van het zelfde klikt men weg. Mijn advies is dan ook om het kort, krachtig en vooral flitsent te maken en te houden. Maar er is altijd de mogelijkheid om een wat langere promo te maken, die elders via een link te zien zal zijn voor bezoekers die wel wat meer tijd hebben….

Indien je geïnteresseerd bent in jouw 60 seconden dan nodig ik je uit om mijn contact formulier hier onder in te vullen zodat ik alvast een idee hebt welke kant we uit gaan. Vervolgens neem ik contact met je op om nader details door te nemen. Dat kan eventueel later via Skype, telefoon/app of mail. Als alle details bekend zijn en er een soort script klaar is, is het tijd om te gaan filmen. Dit zal ongeveer (afhankelijk van wisseling van locaties.) zo’n 2 uur in beslag gaan nemen. Er wordt uiteraard veel meer beeldmateriaal opgenomen dan uiteindelijk te zien zal zijn, maar dat heeft te maken met een ruime keuze in beeld materiaal voor de montage achteraf.
Een soort van interview gemonteerd hebben tussen de beelden door? Geen enkel probleem. Ik heb hiervoor de juiste apparatuur die alles professioneel kan opnemen. Wil je zelfs achteraf een ‘voice-over’ in willen spreken dan behoort dat ook tot de mogelijkheden!

Maak een goede indruk op een eigentijdse en pakkende wijze. bewegend beeld doet zo veel meer!
Na de opname ga ik thuis een eerste opzet monteren en de voortgang zal via een ‘prive link’ getoond worden. Hierna kunnen we zaken bijschaven en herschikken. Deze mogelijkheid is slechts 1 keer inbegrepen in de prijs zoals hieronder vermeld is.

Wil je na de tweede montage nog zaken aangepast hebben dan zal dit verder voor je worden uitgewerkt onder uurtarief. Qua muziek maak ik gebruik van een database waarin enorm veel muziek te gebruiken is onder zgn. CC licentie. Onder vermelding van naam (Zie credits einde film.) mag ik dat vrij gebruiken. Het is niet toegestaan eigen nummers uit bijvoorbeeld de Top 40 of een eigen favoriete nummer van je favoriete band te gebruiken in je 60-sec promo. Uiteraard passen we de keuze in muziek op elkaar af.


OPBOUW KOSTEN FILM

Opbouw kosten filmen