Delen is leuk!


Op 20 mei organiseer ik mijn 1e workshop in ‘pittoresk’ Wanswert! Van 10:00 uur tot 16:00 uur zal ik tijdens de uitgebreide workshop samen met de deelnemers werken aan een reeks ‘pakkende’ portretten.
Gebruik makend van diverse lichtopstellingen en lichtvormers laat ik zien welke stappen ik doorloop. Van opbouw tot het uiteindelijk fotograferen van de persoon in kwestie. En in tegenstelling tot vele andere workshops gaat het hier niet om de modellen met al hun pracht en praal! Nee, bij de verschillende settingen gebruik ik jullie als deelnemer van deze workshop. En ook mag je uiteraard zelf aan de slag om bijvoorbeeld mij in te zetten als ‘testpop’ En zo houden we het afwisselend en staan we niet in een rij het zelfde te fotograferen.

En zo houden we het afwisselend en staan we niet in een rij het zelfde te fotograferen.

“Een letterlijke kijk in mijn digitale keuken.”
Ik laat in deze workshop zien dat je met minimale middelen toch een professioneel portret kan maken. We kunnen voor de ‘fun’ wat rook en kleur gaan inzetten om het allemaal net wat spannender te maken. Toch verval ik regelmatig weer terug naar de eenvoud en concentreer mij op het karakter van de geportretteerde en wil daar alles uit halen wat er in zit.
Diverse ‘tips en tricks’ zullen worden aangekaart om het beste van je ‘model’ naar voren te laten komen.
Naast het fotograferen van elkaar is er na de uitgebreide lunch tijd om mijn workflow te laten zien wat betreft de nabewerking. Welke tools gebruik ik en welke stappen doorlopen mijn portretten in Lightroom en Photoshop? Geen geheimen van mijn kant. Je kijkt letterlijk mee op een groot scherm en kan later nog aan de slag met je eigen gemaakte foto’s


Niet alleen kijken maar ook zelf doen! Er is plek oor maximaal 8 personen. De dag gaat definitief door bij 6 aanmeldingen. Je kan je aanmelden via onderstaande button -geef bij contact aan “Aanmelden Workshop” en je ontvangt een persoonlijke bevestiging van mij. Pas na definitieve minimale deelname van 6 personen ontvang je een bevestiging met verzoek voor betaling. Dat gaat veilig en vertrouwd via Ideal en of Pay-Pal. Je ontvangt automatisch een btw-factuur. Pas na betaling is je deelname aan de workshop definitief.
Annulering kan, mits dit gedaan wordt 48 uur voor aanvang workshop. Een andere persoon zelf verzorgen voor jouw deelname mag uiteraard ook. Lukt dat niet dan ontvang je je bedrag terug binnen 5 werkdagen. Annuleer je na 48 uur aanvang workshop dan worden kosten in rekening gebracht. Dit bedraagt € 55,- Resterende wordt binnen 5 dagen teruggestort op je rekening.
.

Van 10:00 uur tot 16:00 uur zal ik tijdens de uitgebreide workshop samen met de deelnemers werken aan een reeks ‘pakkende’ portretten.

Er is plek voor maximaal 8 personen. De dag gaat definitief door bij 6 aanmeldingen. Je kan je aanmelden via onderstaande button -geef bij contact aan “Aanmelden Workshop” en je ontvangt een persoonlijke bevestiging van mij. Pas na definitieve minimale deelname van 6 personen ontvang je een bevestiging met verzoek voor betaling. Dat gaat veilig en vertrouwd via Ideal en of Pay-Pal. Je ontvangt automatisch een btw-factuur. Pas na betaling is je deelname aan de workshop definitief.
Annulering kan, mits dit gedaan wordt 48 uur voor aanvang workshop. Een andere persoon zelf verzorgen voor jouw deelname mag uiteraard ook. Lukt dat niet dan ontvang je je bedrag terug binnen 5 werkdagen. Annuleer je na 48 uur aanvang workshop dan worden kosten in rekening gebracht. Dit bedraagt € 55,- Resterende wordt binnen 5 dagen teruggestort op je rekening.
Wat neem je mee? Een camera en het maakt mij niet uit welk merk het is. Hoewel mijn uitrusting op Canon is afgesteld kan mijn Elinchrome Quadra set eventueel ook met een draad gekoppeld worden aan je camera. En anders heb ik altijd nog mijn tweede camera bij de hand. Je laptop en eventueel kaartlezer.
Zorg dat op je laptop Lightroom en Photoshop geïnstalleerd staat. (Proefversies zijn te downloaden via Adobe website.) Het gedeelte bewerking kan je uiteraard ook gewoon volgen vanaf het grote scherm. Mee doen is een optie en als je zelf later in de middag aan de slag wilt dan kan dat dan.


Lokatie Workshop Eldorado Wanswert:
De Buorren 1
9178 GL Wânswert


  • Kleine groep

    En dus aandacht voor eenieder.

  • Een inspirerende dag

    Je gaat ongetwijfeld naar huis met nieuwe ideeën.

  • Een complete workflow

    Niet kijken, maar ook zelf doen!