Zakelijke fotografie is een breed begrip. Of het dan gaat om persoonlijke portretten van enkele personen. Voor bijvoorbeeld website of jaarverslag. Of een illustratie bij een publicatie in een magazine? Je hebt je website tot in de puntjes in orde en aan alles is gedacht. Zelfs de pagina: “Over ons” staat er. Maar dan…Dan wordt er vaak gedacht van: “Ach, laat mij het maar met de telefoon doen.” Personeel kan nog wel eens wisselen en voor je het in de gaten hebt is de pagina die ooit zo fris begon een doorn in het oog! Daarom is goede en consequente fotografie van groot belang.
Na mijn bezoek op lokatie is gegarandeerd 98% tevreden met zijn of haar portret. Die 2% die niet tevreden waren hadden een slechte dag….

Deze klus neem ik graag aan en verzorg, op elke willekeurige lokatie met mobiele studio, de portretten die gewenst zijn. Het werkproces wordt maar kort onderbroken en je medewerkers hoeven niet de deur uit… Mijn aanpak is ontspannen en informeel. Geen moeilijke en ongemakkelijke poses. Voor wat betreft de zgn. ‘headshots’ hanteer ik een vaste opstelling en werkwijze. Maar ook mijn aanpak om van elk persoon het maximale resultaat te behalen is een aanpak op zich… Dat kan soms even vreemd maar ook verhelderend werken. En het resultaat? Die bekijken we live op Macbook, want die gaat ook mee op lokatie. Kortom: Na mijn bezoek op lokatie is gegarandeerd 98% tevreden met zijn of haar portret. Die 2% die niet tevreden waren hadden een slechte dag…. Dat was vast een maandag.   Heb je ideeën, verzoeken of een brandende vraag ? Neem contact met mij op om deze in een persoonlijk gesprek door te nemen. Misschien had je verwacht hieronder een opsomming te krijgen van diverse pakketten en een totaalprijs. Ik hou het simpel: Op basis van een uurtarief van € 135,- excl. btw. Kilometervergoeding 0,25 ct/km lever ik alle geschikte foto’s rechtenvrij op via Wetransfer. Voor een passende offerte nodig ik je uit om contact met mij op te nemen.


  • Placeholder

Bekijk uitgebreide portfolio hier.